Bestel simpel en snel alles voor kantoor en (thuis)werkplek via De Giessen Kantoorefficiency
De Giessen
De Giessen - vrouw
Toon prijzen: Excl. BTW Toon prijzen incl. BTW Incl. BTW
  • Praktische combinatie van showroom en online shop
  • Al 33 jaar uw vertrouwde partner
  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • Meer dan 40.000 artikelen

Brother AiRScouter handsfree display

De Brother AIRScouter is een handsfree display waarmee het beeld direct in het gezichtsveld van de gebruiker wordt geplaatst. Zo zijn beide handen vrij voor het efficiënter uitvoeren van werkzaamheden. De AIRScouter kan in tegenstelling tot vergelijkbare oplossingen zoals smartglasses, ook gebruikt worden door brildragers. 

- Display met verstelbare hoofdband, flexibele arm en controlbox
- HDMI aansluiting met HDCP ondersteuning (High-Bandwidth Digital Content Protection)
- Resolutie 720p (128x720)
- Focus draaiknop voor scherpstellen
- Batterijduur ongeveer 4 uur

Een nieuwe manier van werken
De AiRScouter WD-200B is ontworpen zodat deze gemakkelijk ingepast kan worden in de bestaande workflow en is eenvoudig te bedienen. Deze oplossing kan handsfree worden gebruikt dankzij de verstelbare hoofdband. Het display levert beelden van hoge kwaliteit.

Productief op de werkvloer
AiRScouter verbetert de productiviteit door belangrijke informatie handsfree in het gezichtsveld van de gebruiker te brengen, zodat deze zich kan concentreren op de uitvoering van werkzaamheden.
De AiRScouter WD-200B is zeer geschikt voor toepassingen op diverse werkplekken zoals:
- Hulp op afstand
- Magazijn inventarisatie
- Drone camera
- Vaardigheidstraining
- Beveiligingspersoneel
- Assemblage- en productielijnen

De AiRScouter als handsfree oplossing
De Brother AiRScouter maakt een nieuwe manier van werken mogelijk, omdat er altijd en overal toegang is tot informatie, instructies en handleidingen. Er zijn geen papieren documenten meer nodig. Alle informatie is direct voor de gebruiker te zien, terwijl beide handen vrij zijn om te werken.

Reparatie en onderhoud van apparatuur
Machines en apparatuur hebben regelmatig onderhoud nodig en moeten soms worden gerepareerd.  Omdat er overal toegang is tot handleidingen, instructie en andere informatiebronnen,  en doordat beide handen vrij zijn om te werken, kunnen onderhouds- of reparatiewerkzaamheden veel sneller uitgevoerd worden.

Op afstand werken (bespaar tijd en geld)
Wanneer er op locatie installatie-, onderhouds- of reparatiewerkzaamheden uitgevoerd moeten worden, dan kan er aan de medewerker ter plaatse live deskundig advies worden gegeven. Dit kan tevens opgeslagen worden voor toekomstige werkzaamheden, door de AiRScouter te combineren met een webcam en een koptelefoon of microfoon headset (optionele aankoop). Hierdoor wordt het aantal reisuren van technici en specialisten verminderd en de effectiviteit verhoogd.

Magazijn
Met de Brother AiRScouter kan direct informatie worden getoond over de items of onderdelen die moeten worden opgehaald uit het magazijn. Zo kan de exacte locatie van items worden weergegeven en daarnaast heeft de medewerker beide handen vrij om ze te mee te nemen of te vervoeren.

Meer bewegingsvrijheid
Een display dat is gedragen op het hoofd, geeft de gebruiker meer bewegingsvrijheid. Informatie, handleidingen en instructies kunnen worden geprojecteerd op het display voor uw ogen. Zo heeft u altijd beide handen vrij.

Training op afstand
Wanneer er door een medewerker op locatie wordt gewerkt, kan er live advies worden gegeven. Er kunnen tevens op afstand trainingen worden gevolgd, zonder dat specialisten het kantoor hoeven te verlaten. Dit verhoogt de effectiviteit en productiviteit. De AiRScouter kan ook gecombineerd worden met een webcam en headset (optionele aankoop).

Eenvoudig te verbinden en een comfortabele, verstelbare pasvorm
De AiRScouter WD-200B heeft een HDMI aansluiting waardoor deze eenvoudig integreert met bestaande apparatuur en systemen. De WD-200B is gemakkelijk te verbinden met diverse apparaten zoals pc's, tablets en smartphones. De verstelbare hoofdband en de flexibele arm zorgen ervoor dat de AiRScouter WD-200B naast comfortabel, ook goed en veilig gedragen kan worden zodat werkzaamheden zonder onderbreking uitgevoerd kunnen worden.

Hoge resolutie, lage belasting voor de ogen
Het display toont heldere, scherpe beelden van hoge resolutie (720p). Met de focus draaiknop kan  worden scherpgesteld. Zo wordt vermoeidheid van de ogen verminderd.

Verminder downtime met visuele support via AiRScouter
De AiRScouter plaatst documenten zoals handleidingen en schema’s direct in het gezichtsveld van de medewerker. Hierdoor kan op locatie ondersteuning worden geboden bij werkzaamheden, zonder het werk te hoeven onderbreken. Dit is perfect voor situaties waarin snelheid en nauwkeurigheid kritische factoren zijn, zoals werkzaamheden aan assemblage- en productielijnen.

Deel de situatie met een team van specialisten 
Voor taken die visuele communicatie met externe deskundigen vereisen, kan de AiRScouter worden uitgerust met een USB-camera. (niet inbegrepen).
Dit is zeer geschikt voor onderhoudswerkzaamheden, inventarisatie en het begeleiden van teams bij complexe werkzaamheden in het veld.


2.099,00
excl. btw
(2.539,79 incl. btw)
  • CodeWD-200B
  • Per1 x 1
  • Minimum1
  • MerkBrother
  • Voorraad Bel voor info
Laden even geduld aub ...
Laden even geduld aub ...
LiveZilla Live Chat Software