Bestel simpel en snel alles voor kantoor en (thuis)werkplek via De Giessen Kantoorefficiency
De Giessen
De Giessen - vrouw
Toon prijzen: Excl. BTW Toon prijzen excl. BTW Incl. BTW
  • Praktische combinatie van showroom en online shop
  • Al 33 jaar uw vertrouwde partner
  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • Meer dan 40.000 artikelen

Bakker Elkhuizen TabletRiser

Mobiele tablet houder en beschermhoes voor tablet tot 10.5 inch.

De alles-in-één oplossing voor de heavy users onder tabletgebruikers. Deze tablethouder is de oplossing om vaker en langer comfortabel op een tablet te werken.

De innovatieve TabletRiser is een tabletcase die met een simpele beweging zich ontvouwt tot een ergonomische werkplek. De TabletRiser maakt het mogelijk om uw tablet traploos in elke denkbare positie te plaatsen. Daardoor kunt u er beter en langer op werken zonder last te krijgen van uw rug, nek en schouders. Daarnaast biedt de TabletRiser ruimte om je favoriete compacte toetsenbord mee te nemen. Het toetsenbord is vrij te plaatsen waardoor je productiever en langer kan werken met een tablet.
TabletRiser: comfortabel werken met de tablet
De tablet is de gadget-fase allang ontgroeid en in steeds meer organisaties worden medewerkers voorzien van het handzame apparaat. Zakelijk tabletgebruik is echter wat anders dan lekker op de bank filmpjes kijken of op internet browsen. Langdurig werken met de tablet is veel minder comfortabel en zorgt op de langere termijn zelfs voor klachten. BakkerElkhuizen introduceert daarom nu de innovatieve TabletRiser, de alles-in-één oplossing voor heavy users onder tabletgebruikers.

Wat is de TabletRiser?
De TabletRiser is de alles-in-één oplossing om vaker en langer comfortabel op een tablet te werken. Doordat je de hoek en hoogte van de tablet traploos in elke denkbare positie kunt plaatsen (een unieke eigenschap t.o.v. vergelijkbare producten), kun je er beter en langer op werken zonder last te krijgen van je rug, nek en schouders. Daarnaast biedt de TabletRiser ruimte om gewoon je favoriete compact toetsenbord mee te nemen. Dit toetsenbord zit niet vast aan de TabletRiser waardoor je deze in een positie kunt plaatsen die voor jou het beste werkt.

Voordelen TabletRiser
- De hoek en hoogte van de tablet is traploos in elke denkbare positie te zetten.
- In een handomdraai creëer je een ergonomische en comfortabele werkplek.
- Universeel: geschikt voor alle soorten tablets van 9.7 tot 10.5 inch (max. afmetingen tablet: 320 x 195 mm)
- Je levert niet in op mobiliteit: de tablet en accessoires zijn eenvoudig mee te nemen in één stijlvolle case.
- De beste bescherming voor je tablet door de geanodiseerd aluminium behuizing.

Waarom de TabletRiser gebruiken?
Steeds meer mensen gebruiken hun tablet intensief: thuis en op het werk. Een tablet op de bank houd je gewoon in de hand om filmpjes op te kijken, een beetje te browsen en af en toe een bericht op te typen. Voor wie meer doet met een tablet en het apparaat ook zakelijk gebruikt om aantekeningen te maken, verslagen te lezen of e-mails te versturen; is het toetsenbord op het scherm ergonomisch gezien minder geschikt. Door de tablet plat op tafel of op schoot te plaatsen, buig je als gebruiker automatisch naar voren met als gevolg een extra belasting voor de rug, nek en schouders. Een vermeende remedie: je schaft een toetsenbord in een speciaal hoesje aan. Maar daardoor wordt het probleem toch vaak onvoldoende opgelost. Dit is wel het geval met een (los) compact toetsenbord en een tablet steun waarmee zowel de hoek als de kijkhoogte is in te stellen. Alleen moet dat pakketje dan wel licht en handzaam genoeg zijn om overal mee naartoe te nemen. En dát is de TabletRiser.

Gezond: ergonomisch en effectief werken met tablet en vrij te plaatsen toetsenbord
Universeel: geschikt voor alle soorten tablets van 9.7 tot 10.5 inch (max. afmetingen tablet: 320 x 195 mm)
Uniek: traploos instellen van juiste hoek en hoogte van de tablet
Handig: tablet is 360 graden draaibaar en makkelijk af te nemen
Mobiel: ideaal voor onderweg, thuis of op kantoor
Veilig: uw tablet is tevens goed opgeborgen in de case
Design: stijvol ontwerp gemaakt van geanodiseerd aluminium

BNETR182,52
incl. btw
  • Code3268223
  • Per1 x 1
  • Minimum1
  • MerkBakker Elkhuizen
  • Voorraad Geen voorraad
Laden even geduld aub ...
Laden even geduld aub ...
LiveZilla Live Chat Software