Bestel simpel en snel alles voor kantoor en (thuis)werkplek via De Giessen Kantoorefficiency
De Giessen
De Giessen - vrouw
Toon prijzen: Excl. BTW Toon prijzen incl. BTW Incl. BTW
  • Praktische combinatie van showroom en online shop
  • Al 33 jaar uw vertrouwde partner
  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • Meer dan 40.000 artikelen

Surface Pro 3-basisstation

Transformeer je Surface Pro 3-tablet in een compleet desktopwerkstation met dit basisstation. Sluit in een handomdraai een HD-monitor aan, plus je favoriete accessoires via meerdere ingangen en vijf USB-poorten.

Meteen Office
Klik je Surface Pro 3 gewoon in het basisstation en je tablet verandert meteen in een volledige desktop-pc. Met een Ethernet-poort, miniDisplayPort en vijf USB-poorten (drie USB 3.0, twee USB 2.0) maak je een gemakkelijke aansluiting met een HD-monitor, een bedraad netwerk, audiosysteem, toetsenbord op volledige grootte, muis, printer en nog veel meer.

Vijf USB-poorten
Dankzij vijf USB-poorten (drie USB 3.0 en twee USB 2.0) kun je grote bestanden naar een externe schijf overbrengen, een USB-printer of koptelefoon aansluiten, meerdere accessoires opladen en nog veel meer.

Ethernet-poort
Wanneer je de betrouwbaarheid van een bedrade netwerkaansluiting nodig hebt, biedt de supersnelle Ethernet-verbinding gegevensoverdracht op snelheden van wel 1 miljard bits per seconde.

Stroomvoorziening van 48 watt
Snel de batterij van je Surface opladen terwijl je gewoon doorwerkt, zodat je op pad kunt met een volledig opgeladen apparaat.

Video-uitgang
Breid de weergave uit naar een groter scherm. De miniDisplayPort-aansluiting biedt high-definition videoresolutie tot 3840 x 2600 DPI. Op het Surface Pro 3- basisstation kunnen tevens zó uit de verpakking meerdere monitors worden aangesloten. Als jouw monitors in een reeks kunnen worden aangesloten, kun je ze aansluiten op de miniDisplayPort-uitgang op de achterkant van het basisstation.*

* Als jouw monitors niet geschikt zijn voor aansluiting in een reeks (bijvoorbeeld als je een HDMI-, VGA- of DVI-aansluiting op je monitor hebt), kun je toch twee externe monitors aansluiten met behulp van de miniDisplayPort-uitgang op de achterkant van het basisstation, evenals de miniDisplayPort-aansluiting op je Surface Pro 3-tablet. Je moet echter wel een adapter gebruiken voor de verbinding van elke miniDisplayPort-uitgang op het bijpassende aansluitingstype voor jouw specifieke monitors.
214,86
excl. btw
(259,98 incl. btw)
  • CodeH60663
  • Per1 x 1
  • Minimum1
  • Merk
  • Voorraad * Bel voor info
* Dit is de hoeveelheid artikelen in ons centraal magazijn, dus niet in onze vestiging in Hardinxveld-Giessendam! Wilt u een product bekijken of direct afhalen? Neem dan contact met ons op.
Laden even geduld aub ...
Laden even geduld aub ...
LiveZilla Live Chat Software