Bestel simpel en snel alles voor kantoor en (thuis)werkplek via De Giessen Kantoorefficiency
logo-subsite-DG

Uw boodschap communiceren?

Presentatiemiddelen zijn er in vele soorten en maten. Qua prijs en mogelijkheden kunt u het zo gek maken als u wilt. Belangrijker is echter dat de gekozen oplossing aansluit bij uw wensen en uw bedrijf, organisatie of huishouden. Ook niet onbelangrijk is dat de uiteindelijke opstelling goed werkt, past bij uw ruimte en u vooral gemak en resultaat bezorgt. 

We kunnen hier nooit alles laten zien. Immers, uw wensen zijn uniek en iedere situatie vraagt om een andere invulling. Daarom geven we aandacht aan wat voor u de meest passende presentatieoplossing is. Naast het adviseren, realiseren en onderhouden van presentatieoplossingen, zijn wij ook specialist in kantoor- en werkplekinrichting. Daardoor beperken wij ons niet alleen tot het realiseren van een presentatieoplossing, We zorgen ook dat deze mooi in uw ruimte verwerkt wordt.

Keuzehulp en persoonlijk advies? 
U kunt ons bereiken op 0184 - 675430 of via info@giessen.nl.

// Home
verder lezen1
Direct contact opnemen
Direct bestellen
Bundelkortingbanner

Vergaderen

Tijdens een vergadering wilt u zich goed kunnen concentreren. De gekozen presentatiemiddelen mogen u niet afleiden, maar moeten juist bijdragen aan uw vergadering. Dat vraagt bijvoorbeeld om een scherm waarop u agendapunten, video's en andere dia's kunt tonen.

Op afstand
Hedendaagse netwerken maken het mogelijk om op afstand te vergaderen. Videoconferencing, beeldbellen of vergaderen via Skype, telefonisch, etc. zorgen ervoor dat tijd nuttig(er) gebruikt wordt en lange reistijden worden voorkomen. Een goede videovergadering vraagt om audiovisuele middelen die daarop ingericht zijn.

Zelf een keer proberen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Vergaderen
Presenteren

Presenteren

U heeft uw boodschap goed voorbereid en vooraf bent u wellicht nog bezig met het doornemen van uw tekst en presentatie. Dan wilt u niet afgeleid worden door presentatiemiddelen die niet doen wat ze moeten doen. De beschikbare presentatiemiddelen moeten uw verhaal ondersteunen en vooral krachtiger maken!Het laatste wat u dan wilt is afgeleid worden door presentatiemiddelen die niet doen wat ze moeten doen. Belangrijker is dat uw presentatiemiddelen niet afleiden, maar uw verhaal juist krachtiger maken! Een mooie scherm voor uw presentatie, een handige presenter om uw draadloos door te klikken en wellicht een praktische, draagbare speaker voor goed geluid.

Wat is voor u de meeste ideale invulling? Vast of mobiel? Graag denken wij met u mee.

Informeren

Informeren

Informatie tonen in uw gebouw? Dat kan met een Narrowcasting oplossing. Toon klanten bijvoorbeeld uw verhaal, nieuws, projecten of weer en verkeer. Ook uw collega's kunt u informeren met het laatste nieuws of roosterwijzigingen. Het enige wat u hoeft te doen, is deze informatie af en toe bijwerken (indien nodig), zodat deze weer actueel is.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Narrowcasting? Wij staan u graag te woord.

Monitoren

Bij het woord 'Monitoren' denken we in dit geval vooral aan het real-time volgen van projecten of processen. Uw dienstverlening vraagt wellicht om schermen waarop uw medewerkers deze gegevens af kunnen lezen.  Uiteraard zijn daarvoor monitoren of beeldschermen nodig, maar ook slimme overzichten of dashboards waarop informatie of bijvoorbeeld beveiligingsbeelden worden getoond. In samenwerking met onze partner Aspect | ICT voorzien wij u van de juiste software en eventueel dashboards op maat. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat u de informatie ziet die u belangrijk vindt en wilt zien.

Op de foto ziet u een voorbeeld van één van onze projecten. Kunnen wij ook u helpen, zodat u gemakkelijk de informatie kunt monitoren die u wilt zien?

Monitoren
Les geven1

Les of training

Wanneer u les geeft bent u met veel dingen tegelijk bezig. Naast het feit dat u zomaar 10 tot misschien wel 30 leerlingen gemiddeld in uw les hebt, moet u ook de tijd bewaken, lesstof behandelen en uw lessen zo aantrekkelijk mogelijk invullen. Een goede presentatieoplossing is dan een must en moet u ondersteunen bij uw creatieve invulling en het tonen van tekst en afbeeldingen. Daarnaast worden de traditionele schriften van leerlingen steeds meer vervangen door notebooks en tablets. Dat vraagt om slimme hedendaagse communicatietoepassingen.

Hoe mogen wij u helpen om lessen nog beter uit de verf te laten komen?

Ontspannen

Op het werk, thuis of tijdens een evenement ontspannen? Even de batterij opladen door het spelen van een spelletje of kijken naar een film of sportevenement? Presentatiemiddelen zijn goed in te zetten voor een stuk ontspanning! Uiteraard zijn de mogelijkheden heel divers. Graag kijken we naar wat uw wensen zijn.

Hierbij kunnen we een unieke uitstraling creëren rondom uw beeldscherm of projectieopstelling. Op de afbeelding hiernaast ziet u bijvoorbeeld een scherm dat is bevestigd op een moswand met een Xbox. Mogen wij helpen uw unieke ontspanningsruimte te creëren?

Ontspannen
Presentatiemiddelen-contactbanner
Laden even geduld aub ...
Laden even geduld aub ...
LiveZilla Live Chat Software