Bestel simpel en snel alles voor kantoor en (thuis)werkplek via De Giessen Kantoorefficiency
De Giessen
De Giessen - vrouw
Toon prijzen: Excl. BTW Toon prijzen incl. BTW Incl. BTW
  • Praktische combinatie van showroom en online shop
  • Al 33 jaar uw vertrouwde partner
  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • Meer dan 40.000 artikelen

Barco ClickShare CSE-100

Met de Barco Clickshare CSE-100 maakt u het mogelijk om vanaf uw laptop, tablet of smartphone met één druk op de knop uw scherm te delen op een presentatie- of projectiescherm!

In de doos vindt u de basisunit en één USB-dongel.

Deel uw scherm zonder installatie
Met de Barco ClickShare CSE-100 kan 1 gebruiker het scherm van zijn/haarlaptop, tablet of smartphone laten zien op een presentatiescherm. Omdat de ClickShare is verbonden via WiFi, gebeurt dit geheel draadloos. Bij het delen hoeft u niets te installeren en is er geen wachttijd tot de koppeling is gemaakt. Iedereen - ook gasten - kunnen moeiteloos met één druk op de knop verbinden. Het opzetten van presentaties was nog nooit zo makkelijk.

Basisunit en buttons
De ClickShare CSE-100 bestaat uit een basisunit en één USB-dongel. De basisunit voert het nodige rekenwerk uit en is de WiFi-schakel tussen uw media-apparaat en presentatiescherm. Het systeem gebruikt Dual-Band WiFi en kan standalone worden gebruikt of worden geïntegreerd in uw bestaande netwerk.

U verbindt de button met (bijvoorbeeld) uw laptop via USB. Druk op de knop en het scherm wordt via de basisunit automatisch gedeeld met uw presentatiescherm. Zowel video (tot 30fps) als audio worden doorgezet in hoge kwaliteit. De ClickShare gebruikt automatisch de optimale resolutie. De basisunit en de button mogen maximaal 30 meter van elkaar verwijderd zijn. Er kunnen tot 16 gebruikers gelijktijdig verbonden zijn met het systeem.

ClickShare app
Wilt u data delen van uw smartphone ? Dan biedt de ClickShare applicatie voor Android en iOS uitkomst. Deze app stelt u in staat om bijvoorbeeld afbeeldingen of Microsoft Office documenten met het presentatiescherm te delen. Open de applicatie, druk op de virtuele knop en u kunt meteen beginnen.
1.121,00
excl. btw
(1.356,41 incl. btw)
  • CodeR9861510EU
  • Per1 x 1
  • Minimum1
  • MerkBarco
  • Voorraad * 5
* Dit is de hoeveelheid artikelen in ons centraal magazijn, dus niet in onze vestiging in Hardinxveld-Giessendam! Wilt u een product bekijken of direct afhalen? Neem dan contact met ons op.
Laden even geduld aub ...
Laden even geduld aub ...
LiveZilla Live Chat Software