Bestel simpel en snel alles voor kantoor en (thuis)werkplek via De Giessen Kantoorefficiency
De Giessen
De Giessen - vrouw
Toon prijzen: Excl. BTW Toon prijzen incl. BTW Incl. BTW
  • Praktische combinatie van showroom en online shop
  • Al 31 jaar uw vertrouwde partner
  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • Meer dan 40.000 artikelen

Retourneren

Ondanks alle zorg die we aan iedere zending besteden, komt het wel eens voor dat er bij u/ons iets niet goed gaat.
Heeft u verkeerde goederen ontvangen of per ongeluk een verkeerde bestelling geplaatst? Dan kunt u hieronder lezen wat u kunt doen.

De Giessen Kantoorefficiency neemt producten terug en restitueert u het aankoopbedrag wanneer aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan:
- het verzoek tot terugname wordt binnen 30 dagen gedaan, waarbij het originele aankoopbewijs wordt overlegd;
- het product is bij De Giessen Kantoorefficiency gekocht en behooort niet tot een speciale aanbieding of verkoopactie;
- het product is niet gebruikt en de verpakking is onbeschadigd;
- het product is indien het een CD-rom, DVD of andersoortige gegevensdragers betreft, door De Giessen Kantoorefficiency verzegeld en de verzegelde verpakking is ongeopend;
- het betreft geen elektronisch geleverd product (deze zijn altijd uitgezonderd van retourname).

Goederen retour aanbieden
De gedane aankopen kunt u in het fysieke filiaal van De Giessen Kantoorefficiency retour of ter reparatie aanbieden.
De medewerkers zullen uw verzoek direct beoordelen. U kunt ons fysieke filiaal vinden op het volgende (tijdelijke) adres:

De Giessen Kantoorefficiency
Handelsstraat 4
3371 XC Hardinxveld-Giessendam


Goederen retour sturen
De gedane aankopen kunt u ook per post terug sturen. Neemt u voordat u de aankoop retour stuurt contact op met De Giessen Kantoorefficiency.
De medewerkers zullen uw retourzeding aanmelden en u voorzien van een retournummer. De kosten voor verzending zult u voor eigen rekening moeten nemen. Mocht later blijken dat het product kapot is of verkeerd geleverd door schuld van De Giessen Kantoorefficiency, dan zullen ook de kosten voor verzending aan u worden geretourneerd.

In geval van het retourneren van goederen, dient u altijd het originele aankoopbewijs, danwel pakbon/afleverbon bij te sluiten.
U dient duidelijk aan te geven welke geleverde goederen u retourneert. Bovendien geeft u de reden van van retournering aan. Zonder opgaaf van reden kan uw verzoek tot retourname worden geweigerd. Wanneer u ervoor kiest om goederen buiten de voorwaarden of zonder reden te retourneren, is dit voor uw eigen rekening en risico. Uw betalingsverplichting komt niet te vervallen en wij verzoeken u in geval van twijfel of onduidelijkheid contact op te nemen met verkoop@giessen.nl

Eventuele verzendkosten die zijn berekend voor het toezenden van uw bestelling worden niet gerestitueerd, tenzij het een onjuiste of defecte levering door De Giessen Kantoorefficiency betreft en het aankoopbedrag dient te worden gerestitueerd, omdat de foutieve of defecte levering niet kan worden vervangen door een correcte levering.
Laden even geduld aub ...
Laden even geduld aub ...
LiveZilla Live Chat Software