Bestel simpel en snel alles voor kantoor en (thuis)werkplek via De Giessen Kantoorefficiency
De Giessen
De Giessen - vrouw
Toon prijzen: Excl. BTW Toon prijzen incl. BTW Incl. BTW
  • Praktische combinatie van showroom en online shop
  • Al 33 jaar uw vertrouwde partner
  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • Meer dan 40.000 artikelen

Retourneren

Ondanks alle zorg die we aan iedere zending besteden, komt het wel eens voor dat er bij ons of bij u iets niet goed gaat. Wanneer u een product heeft ontvangen dat u niet heeft besteld of wanneer u een verkeerd besteld product heeft ontvangen, neemt u a.u.b. zo spoedig mogelijk contact op met De Giessen Kantoorefficiency (0184-675430 of per mail kantoor@giessen.nl, vermeld dan wel altijd het ordernummer, uw naam en telefoonnummer zodat we u kunnen bereiken)

Na overleg wordt bepaald of we het product omruilen voor het juiste product of dat u het product retourneert en wij het aankoopbedrag terugstorten. Enkele spelregels hierbij zijn:
- het verzoek tot terugname wordt binnen 5 werkdagen gedaan, waarbij het originele aankoopbewijs wordt overlegd/verwezen naar het betreffende verkoopordernummer;
- het product is bij De Giessen Kantoorefficiency gekocht en behoort niet tot een speciale aanbieding of verkoopactie, het product is niet speciaal voor u besteld/geïmporteerd;
- het product is niet gebruikt, het is onbeschadigd en de verpakking is ongeopend;
- het product is indien het een CD-rom, DVD of andersoortige gegevensdragers betreft, door De Giessen Kantoorefficiency verzegeld en de verzegelde verpakking is ongeopend;
- het betreft geen elektronisch geleverd product, denk aan een licentie of activatiecode (deze zijn altijd uitgezonderd van retourname).
- het kan voorkomen dat administratie/retourverwerkingskosten à €10,00 (excl. BTW) per product worden doorberekend.

Goederen retour aanbieden
De gedane aankopen kunt u in de showroom van De Giessen Kantoorefficiency retour of ter reparatie aanbieden. De medewerkers zullen uw verzoek direct beoordelen. U kunt ons fysieke filiaal vinden op het volgende adres:

De Giessen Kantoorefficiency
Handelsstraat 4
3371 XC Hardinxveld-Giessendam
0184-675430
kantoor@giessen.nl

Goederen retour sturen
De te retourneren aankopen kunt u ook per post terug sturen. Neemt u voordat u de aankoop retour stuurt altijd eerst contact op met De Giessen Kantoorefficiency.
De medewerkers zullen uw retourzending aanmelden en u voorzien van een retournummer.
In geval van het retourneren van goederen, dient u altijd het originele aankoopbewijs en/of pakbon/afleverbon bij te sluiten. Wij vragen u duidelijk aan te geven welke geleverde goederen u retourneert. Bovendien geeft u de reden van retournering aan. Zonder opgaaf van reden kan uw verzoek tot retourname niet worden verwerkt. Wanneer u ervoor kiest om goederen buiten de voorwaarden of zonder reden te retourneren, is dit voor uw eigen rekening en risico. Uw betalingsverplichting komt overigens niet te vervallen en wij verzoeken u in geval van twijfel of onduidelijkheid contact op te nemen met: kantoor@giessen.nl

De kosten voor verzending zijn in principe voor eigen rekening. Mocht later blijken dat het product kapot is of verkeerd geleverd door schuld van De Giessen Kantoorefficiency, dan zullen de kosten voor verzending uiteraard worden vergoed.

Goederen op laten halen
Ook bestaat de mogelijkheid om goederen op te laten halen. Ook dit gaat altijd na overleg vooraf. In principe komen de kosten voor het ophalen van goederen voor rekening van de klant, tenzij blijkt dat De Giessen Kantoorefficiency verantwoordelijk is voor de foutieve levering.

Laden even geduld aub ...
Laden even geduld aub ...
LiveZilla Live Chat Software