Bestel simpel en snel alles voor kantoor en (thuis)werkplek via De Giessen Kantoorefficiency
De Giessen
De Giessen - vrouw
Toon prijzen: Excl. BTW Toon prijzen incl. BTW Incl. BTW
  • Praktische combinatie van showroom en online shop
  • Al 31 jaar uw vertrouwde partner
  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • Meer dan 40.000 artikelen

Klantverhaal Schilt Meerkerk


Schilt Meerkerk bestaat uit drie werkmaatschappijen die samen zorgen voor een compleet pakket producten op het gebied van klimaattechniek. De bedrijven Schilt Airconditioning BV, Schilt Luchttechniek BV en Schilt Luchtkanalen BV functioneren individueel uitstekend, maar versterken elkaar ook bij combinatieprojecten.

Lees verder

Klantverhaal Gemeente Hardinxveld-Giessendam


De contacten tussen de gemeente Hardinxveld-Giessendam en De Giessen Kantoorefficiency gaan ver terug. Toen in 2011 de raadzaal een flinke opknapbeurt kreeg, was het de hoogste tijd om de handen weer ineen te slaan.

Lees verder

Klantverhaal Alfa accountants en adviseurs


Alfa Accountants en Adviseurs is een landelijke organisatie met meer dan 800 specialisten, verdeeld over 30 kantoren door heel Nederland. Het cluster Gorinchem bestaat uit de kantoren Gorinchem (60 medewerkers), Raamsdonksveer (26 medewerkers) en Dodewaard (22 medewerkers).

Lees verder

Klantverhaal De Groot & VisserDe Groot & Visser BV in Gorinchem is een aluminium gevelbouwbedrijf, dat gespecialiseerd is in het produceren en monteren van aluminium gevels en zonweringen, compleet met glas en zonnepanelen. Het bedrijf is in 1980 opgericht door dhr. Floor de Groot en dhr. Harry Visser.

In 1992 behaalde het bedrijf als eerste in de branche het ISO- en VCA-certificaat. Wat volgde was de overname van diverse bedrijven en een periode van flinke groei. Momenteel behoort De Groot & Visser BV tot de top 3 van Nederland. Op ons kantoor werken zo’n 50 medewerkers.

Lees verder

Klantverhaal SimacAls kenniscentrum en ingenieursbureau biedt Simac Electronics zijn klanten hoogwaardige meet- en verbindingsoplossingen aan. Zo levert en ondersteunt de onderneming apparatuur voor het lassen, meten en verbinden van glasvezel, en elektrische veiligheidstestapparatuur. Om haar klanten optimaal van dienst te kunnen zijn, beschikt ze over een eigen serviceafdeling voor kalibratie, reparatie en onderhoud.

Lees meer

Laden even geduld aub ...
Laden even geduld aub ...
LiveZilla Live Chat Software