Bestel simpel en snel alles voor kantoor en (thuis)werkplek via De Giessen Kantoorefficiency
logo-subsite-DG

Loeff’s archiveren

Hoewel we steeds meer informatie digitaal bewaren, blijft er binnen organisaties vrijwel altijd nog een papieren archief in gebruik. Het archiefsysteem van Loeff’s patent is een modulair zelfdragend archief. Met behulp van gestapelde en geschakelde kartonnen archiefcontainers worden archiefdozen opgeslagen. Naast dat dit de archiefruimte efficiënt benut kan eenvoudig steeds een nieuwe archiefdoos worden toegevoegd. Compact en zonder gebruik van dure archiefstelling

Ruimte besparen = Kosten besparen
Uw kostbare archiefruimte wordt prima benut. Na het bij elkaar voegen van de inhoud van uw ordner met een Loeff’s bundelbeugel past deze perfect in één van de archiefdozen. Zo’n archiefdoos past op zijn beurt weer precies in de archiefcontainer.

Het kopen van kasten of archiefrekken is niet meer nodig. De archiefcontainers van Loeff’s kunnen naar behoefte worden opgebouwd, naast- en op elkaar en rug tegen rug.

Snel terug vinden
Maak gelijk ook een einde aan vervelend en tijdrovend opzoekwerk. Met behulp van de handige structuur van het archiefsysteem vindt u de gewenste informatie snel terug!

Het Loeff’s patent archiefsysteem is een uitgebalanceerd zelfdragend archief met een modulaire opbouw. Het systeem bestaat uit gestapelde en geschakelde kartonnen archiefcontainers waarin


// Home
Van 7,26
6,37
excl. btw
(7,71 incl. btw)
Van 6,69
5,55
excl. btw
(6,72 incl. btw)
Van 6,29
4,96
excl. btw
(6,00 incl. btw)
Van 1,38
1,17
excl. btw
(1,42 incl. btw)
Van 6,75
5,66
excl. btw
Laden even geduld aub ...
Laden even geduld aub ...
LiveZilla Live Chat Software