Bestel simpel en snel alles voor kantoor en (thuis)werkplek via De Giessen Kantoorefficiency
logo-subsite-DG

Diensten & ontwikkelingen

Installatie en/of instructie
Een bij De Giessen Kantoorefficiency bestelde papiervernietiger kan bij ons worden opgehaald of bij u (thuis)kantoor worden afgeleverd. Bij de grotere machines is het mogelijk dat wij de installatie van de papiervernietiger voor u verzorgen. Mail kantoor@giessen.nl of bel 0184-675430 voor de mogelijkheden.

Ontwikkelingen - Kartonverwerking
Naast de bekende papiervernietigers kunnen we ook machines leveren die karton van dozen die u binnenkrijgt, kan vernietigen en verwerken tot verpakkingsmateriaal. Op die manier produceert u minder afval en kunt u wellicht zelfs kosten van verpakkingsmaterialen uitsparen. Bel voor de mogelijkheden!

Ontwikkelingen - Data vernietigen
We bieden ook apparatuur om harde schijven of andere datadragers te vernietigen. Ook hierin zijn verschillende mogelijkheden. Schijven kunnen volledig ‘versnipperd’ worden of doorboord, waardoor ze ook onbruikbaar zijn. Ook als dienst kunnen we aanbieden om gebruikte harde schijven of andere datadragers (CD’s, DVD’s etc) kunnen vernietigen. Digitale media kunnen we ophalen en laten verwerken. U ontvangt vervolgens een certificaat waar uit blijkt dat de data vernietigd is.

Ontwikkeling - Dumpster diving
Een begrip welke voor identiteitsfraude zeker van toepassing is. Er zijn mensen met slechte bedoelingen die met behulp van ‘dumpster diving’ (wat zoveel betekent als het uit de vuilnisbak vissen van gegevens) persoonsgegevens of product informatie proberen te achterhalen.

Houd deze themasite in de gaten voor de laatste ontwikkelingen van papiervernietigers. Mocht u nog een vraag hebben, mail kantoor@giessen.nl of bel 0184-675430 ons gerust!


Laden even geduld aub ...
Laden even geduld aub ...
LiveZilla Live Chat Software