Bestel simpel en snel alles voor kantoor en (thuis)werkplek via De Giessen Kantoorefficiency
logo-subsite-DG
// Home
Van 261,35
224,79
excl. btw
(272,00 incl. btw)
Van 456,32
395,20
excl. btw
(478,19 incl. btw)
Van 1.321,09
1.146,05
excl. btw
(1.386,72 incl. btw)
Van 184,75
158,20
excl. btw
(191,42 incl. btw)

Papiervernietiger

Hier vindt u altijd een geschikte papiervernietiger. Of het nu gaat om persoonlijk gebruik, benutting binnen een kleine werkgroep of bedrijf, er is altijd een oplossing. Bij ons vindt u merken als FellowesEBAHSM en Rexel.

Met een papiervernietiger heeft u een goede bescherming tegen identiteitsfraude. Er zijn immers mensen met slechte bedoelingen die persoonsgegevens of productinformatie proberen te stelen. Papiervernietigers maken stroken of snippers van uw documenten, waardoor ze niet meer leesbaar zijn. Met de juiste papiervernietiger voldoet u aan de geldende wetgeving en kunt u documenten en datadragers, zoals CD’s, DVD’s of pasjes etc. eenvoudig vernietigen. Heeft u grote hoeveelheden documenten of harddisks of een archief dat vernietigd moet worden? Ook dan kunnen we het vernietigen van uw informatie en datadragers verzorgen. Wilt u meer weten, kijk dan op eens op onze adviespagina of neem contact met ons op.

Helpen

Wij willen u graag verder helpen

Waarom wachten? Stap nu over op automatisch en bespaar tijd zodat u weer aan het werk kunt!

Fellowes nieuwe serie Automax papiervernietigers maken het vernietigen eenvoudig en tijdbesparend. Door middel van de autofeed technologie kunnen stapels papier ingevoerd worden.
De nietjes of paperclips en zelf gekreukt papier is geen problem. Het werkt simpel, voer het papier in, druk op de knop en laat de papiervernietiger het werk doen. Klik hier voor meer info.

Laden even geduld aub ...
Laden even geduld aub ...
LiveZilla Live Chat Software