Bestel simpel en snel alles voor kantoor en (thuis)werkplek via De Giessen Kantoorefficiency
logo-subsite-DG

Wat is Office 365?

Office 365
Microsoft Exchange, SharePoint, Lync en Office zijn essentiële software voor uw business. Stuk voor stuk oplossingen voor communicatie en het creëren en beheren van documenten. En nu online beschikbaar, voor een zeer scherpe prijs per maand. Geen licentiekosten, geen hardware-investeringen en niet meer zelf verantwoordelijk voor beheer en security. U neemt Office 365 af als een dienst. Microsoft is daarmee verantwoordelijk geworden voor: installatie, onderhoud, beheer, beveiliging en de migratie naar nieuwere generaties van het Cloud-platform. U kunt zich concentreren op uw business in de wetenschap dat uw IT goed geregeld is.

Hybride model
Hybride betekent bij Office 365 een krachtige combinatie tussen lokaal geïnstalleerde software (Microsoft Office) en services die in de Cloud draaien. Voorbeeld: een lokale Outlook-installatie die gekoppeld is aan de online draaiende Exchange-mailserver. Dit biedt de mogelijkheid om zowel lokaal als online te werken. Handig als internet tijdelijk niet beschikbaar is.

Concreet
De meest up-to-date software, lokaal en online te gebruiken. U kunt zich richten op uw core business, want uw IT is goed geregeld!

Voor meer informatie over de Office 365 pakketten verwijzen wij u graag door naar www.altijdsoftwareparaat.nl.

Laden even geduld aub ...
Laden even geduld aub ...
LiveZilla Live Chat Software